NEW COLLECTION HUNT – THE 70’S ARE BACK!

Het Paparazzi-team ging op zoek naar dé najaarstrends van 2021. Benieuwd naar hoe dat verliep? Scroll verder voor een blik achter de schermen, want wij nemen je mee naar onze new collection hunt in Italië, het land van de mode!

Selfie op het vliegtuig – ready for take-off!

Eenmaal aangekomen was het tijd om wat inspiratie op te doen. Hiervoor werden de grootste Italiaanse modemagazines geraadpleegd en namen we een kijkje bij de bekendste Italiaanse modewinkels. Al snel viel op dat elke collectie niet alleen uit felle kleuren bestond, maar ook uit opvallende prints, wijder broeken en statement accessoires…

en dat kon maar één ding betekenen…

THE 70’S ARE BACK!

And we couldn’t be happier. Wij zijn verliefd op de retro-stijl en verwelkomen deze met open armen in de Paparazzi Store. Maar… terug in de tijd reizen is jammer genoeg niet mogelijk en dat geldt ook voor de modewereld. De moderne invloeden van de 21ste eeuw blijven aanwezig en hier moet rekening mee gehouden worden bij het uitkiezen van de collectie! Het is dus nodig om een juiste balans te houden tussen nieuwe en oude mode.

De volgende stap: hoe vertalen we de 70’s trend naar een #paparazziproof collectie? De aankoop en samenstelling van onze nieuwe collectie kon beginnen…

Wil jij al een voorproefje van onze seventies inspired herfst/winter collectie? Een eerste indruk van de fotoshoot vind je hier!

Check onze social media (Facebook, Instagram) voor sneak peeks of kom langs @ our store (Shopping 1, Genk)!